غذاهای محلی

تهیه ترشی بندری

امتیازپست post

مواد لازم برای تهیه ترشی بندری:

بادمجان قلمی 5 عدد 
 تمبرهندی 2 بسته
سرکه یک و نیم پیمانه 
سیب زمینی ترشی 5 عدد 
 سیر 2 بوته
پیاز ریز 15 تا 20 عدد 
هویج 4 عدد
کرفس 5 شاخه 
گشنیز 500 گرم 
ترخون و نعنای خشک 3 ق غ 
فلفل تند خشک شده  5 عدد 
گلپر 3 ق غ 
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستور تهیه ترشی بندری :

ابتدا گشنیز را پاک کرده و بشویید سپس داخل آبکش بریزید تا آب اضافی اش برود. گشنیز را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا بخوبی خشک شود سپس خرد نمایید. بادمجان ها را یک در میان پوست گرفته و به ابعاد دلخواه خرد کنید بعد از شستن روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شود. سیب زمینی، سیر و پیاز را بعد از پوست گرفتن بشویید ، سپس خرد کرده و روی یک پارچه پهن کنید تا آب آن گرفته شود. برگ های جوان کرفس را هم به همراه گشنیز خرد نمایید . ساقه آن را به شکل نگینی جداگانه خرد کنید.

در این میان که سبزیجات در حال خشک شدن هستند تمبرهندی را با مقداری آب جوشانده و از صافی عبور دهید سپس به همراه بادمجان خرد شده و سرکه داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بادمجان ها بپزد. در حدی که کمی نرم شود کافی است بادمجان ها را زیاد نپزید چون له میشود. در این میان باقی سبزیجات خرد شده ، سبزی معطر خشک شده و ادویه ها را مخلوط کرده و به قابلمه بادمجان ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد و طعم ها با هم ترکیب شوند. ترشی را به همان حالت رها کنید تا سرد شود سپس در یک یا چند شیشه تمیز و خشک بریزید و درب آن را ببندید و تا زمان سرو در یخچال نگهداری نمایید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا