کتلت ماهی هرمزگان
کتلت ماهی هرمزگان یکی از غذاهای سنتی استان هرمزگان است که به روشی خاص طبخ می شود. برای تهیه این غذا از ماهی مومغ استفاده می کنند و آن را با سس خردل میل می کنند.
مواد لازم برای تهیه سس خردل:
سس مایونز: دو سوم لیوان
آب: ۱ قاشق سوپخوری
پودر خردل: ۲ قاشق مرباخوری
پیازچه خرد شده: یک سوم لیوان
مواد لازم برای تهیه کتلت:
پیاز متوسط (ساطوری شده): ۱ عدد
سیر رنده شده: ۲ حبه
ماهی: ۵۰۰ گرم
خرده های وسط نان باگت: ۱۰۰ گرم یا ۰٫۲ لیوان معمولی
تخم مرغ: ۱ عدد
رنده پوست لیمو: ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
آب لیمو: یک قاشق سوپخوری
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی: به اندازه لازم
روش تهیه کتلت ماهی هرمزگان:
در یک ماهیتابه روغن را داغ کرده، پیاز و سیر را اضافه می کنیم. مرتب آن را هم می زنیم تا پیاز نرم شود. سپس مواد را از روی حرارت برداشته تا سرد شود. استخوان های ماهی را گرفته و در داخل غذاساز می ریزیم تا به طور کامل نرم شود.
پیاز، سیر، ماهی، خرده های نان، تخم مرغ، رنده پوست لیمو و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ ریخته، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. این مخلوط را به ۸ قسمت تقسیم کرده و به صورت گرد در می آوریم.
در ماهیتابه دیگری روغن را داغ کرده و کتلت ها را سرخ می کنیم و پس از آماده شدن با سس مایونز خردل که تهیه کرده ایم، سرو می کنیم.
برای تهیه مایونز خردل همه مواد آن را با هم مخلوط می کنیم.
منبع:سیتی پدیا