غذاهای محلی

ترشی مخلوط بندری

امتیازپست post

مواد لازم برای ترشی مخلوط بندری :

 بادمجان قلمی  5 عدد
 تمرهندی  2 بسته
 سرکه یک و نیم پیمانه
 سیب زمینی ترشی  5 عدد
 سیر 2 بوته
 پیاز ریز 15 تا 20 عدد
 هویج  4 عدد
 کرفس  5 شاخه
گشنیز 500 گرم
ترخون و نعنای خشک 3 قاشق غذاخوری
فلفل تند خشک شده 5 عدد
گلپر 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه ترشی مخلوط بندری :

ابتدا گشنیز را پاک کنید و بشویید سپس داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود. گشنیز را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا به خوبی خشک شود سپس خرد کنید. بادمجان ها را یکی در میان پوست بگیرید و به اندازه ی دلخواه خرد کنید بعد از شستن روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شود. سیب زمینی ترشی، سیر و پیاز را بعد از پوست گرفتن بشویید، سپس آن ها را به شکل دلخواه خرد کرده و روی یک پارچه پهن کنید تا آب آن گرفته شود. برگ های جوان کرفس را هم به همراه گشنیز خرد کنید. ساقه ی آن را به شکل نگینی جداگانه خرد کنید.

 

در این میان که سبزیجات در حال خشک شدن هستند تمرهندی را با مقداری آب جوشانده و از صافی عبور دهید سپس به همراه بادمجان خرد شده و سرکه داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بادمجان ها بپزند. در حدی که کمی نرم شود کافی است، بادمجان ها را زیاد نپزید چون له می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا